Balans - Behandlingsserie för hållbar förändring

Balans

Behandlingsserie för hållbar förändring

Du blir vad du äter säger man. Jag skulle också vilja säga att du blir som du gör. Dina leder, muskler och bindväv formas efter ditt sätt att använda din kropp. Vad du gör varje dag, från det att du stiger upp till att du landar på kudden igen bestämmer formen på den tredimensionella bindvävsappareten som är din struktur och form. Du blir som du gör.

Vissa delar av dig blir förlängda och samtidigt stramare. Andra delar blir stramare och förkortade. Vissa delar blir starkare, andra svagare. Dessa assymetrier påverkar sedan hur väl din kropp fungerar och därmed också hur du mår. Det är enklare att ta sig an en tuff vardag om du inte samtidigt måste brottas med en smärtande och sämre fungerande kropp.

Hur funkar det?

Den första träffen i serien på tio behandlingar (á 75 min) börjar med det personliga samtalet. Vi går genom din historia, dina önskemål och dina målsättningar. Därefter gör vi en grundlig biomekanisk analys (Fysioprovning) av hela kroppen. Vi gör muskeltester, letar efter assymetrier och testar leder. Vi identifierar de områden där din kropp behöver mest hjälp och lägger upp en behandlingsplan. Första gången börjar vi, i mån av tid, att ta oss ann de delar av kroppen som behöver det mest.

Varje träff fokuserar på ett viss område eller har ett särskilt tema. Hur serien kommer att se ut för dig vet vi efter den första Fysioprovningen. Här ser du ett exempel:

  1. Fysioprovning och viktiga områden
  2. Bäcken, ryggrad och nacke
  3. Kroppssidor och bröstkorg
  4. Bäcken, ryggrad och nacke
  5. Kroppssidor och bröstkorg
  6. Höfter, ben och fötter
  7. Höfter, ben och fötter 2
  8. Axlar, armar och händer
  9. Viktiga områden
  10. Fysioprovning 2, utvärdering

Priser

Balans (10 x 75 min) 7900 kr

Förfrågan

Boka privatundervisning, gruppträning eller behandling.
Kontakta Stefan på telefon 0733 64 99 08

Till förstasidan | Samarbetar med...