Föreläsningar från Ängelholm Pilates & Rehab Studio

Tisdagar på studion

Föredrag och Workshop

Under hösten bjuder vi in två (gratis) föreläsningar och två (prisvärda) workshops! Så om du vill förkovra dig i kropp och hälsa tycker jag du ska kika in första eller andra tisdagen i månaden. Vi startar 17:30.

Höstens program är ännu inte klart men kommer att publiceras här så fort det är spikat!

Mat & känsla

Varför är det så svårt att ändra hur jag äter?

Att ändra sina matvanor är inte helt enkelt. Det handlar inte bara om vad du äter. Det handlar om varför du väljer att äta det du äter. Svaret är olika för olika personer i olika situationer. Nyckeln till att förändra just dina matvanor är att förstå hur du gör och varför du gör som du gör. Mat & känsla är inte en föreläsning om vad du bör eller inte bör äta. Den är inte en föreläsning om näringsinnehållet i morötter eller huruvida linfröolja är en bra källa till omega-3 eller ej. Den presenterar inte heller någon diet eller färdig metod för dig att följa. Mat & känsla kommer in i nästa steg. När du kanske börjat ändra på dina matvanor, men upptäcker att det inte var så enkelt som du först trodde.

Oavsett vilka mål du har eller varför du vill ändra dina matvanor (eller något annat i ditt liv) förklarar Mat & känsla koncept och fenomen som du måste känna till för att ha en chans att lyckas med ditt förändringsarbete. Den ger dig förståelse och verktyg för att skapa din egen metod för förändring i ditt liv och i dina matvanor.

En föreläsning för dig som

  • vill må bättre i mage, kropp och knopp
  • försökt förut, men inte lyckats
  • vill förstå varför du äter som du gör
  • är nyfiken på ett nytt sätt att äta
  • kanske måste ändra dina matvanor
  • önskar dig mer kunskap om mat och hälsa
  • tror att det är bra att lyssna till kroppen
  • vill minska risken för våra välfärdssjukdomar
  • helt enkelt vill må bättre än du trodde var möjligt!

Du blir som du gör!

Bindvävens natur och dess betydelse för kroppens form och funktion

Fascia är en föreläsning om kroppens främsta och kanske mest förbisedda byggnadsmaterial. Detta är en föreläsning för alla som har en kropp. Särskilt för dig som tränar och vill att din kropp skall fungera optimalt. Vi går genom bindvävens olika egenskaper och hur dessa bestämmer hur kroppen reagerar på olika typer av belastningar och aktiviteter.

Boka din föreläsning här!

Boka privatundervisning, gruppträning eller behandling.
Kontakta Stefan på telefon 0733 64 99 08

Till förstasidan | Samarbetar med...