Gång och löpning

Gång & löpanalys

För ett smartare steg

Att gå, stå eller springa kan man göra på många olika vis. Ibland är steget ändamålsenligt och biomekaniskt gynnsamt, ibland mindre så. Hur foten träffar marken och leder krafterna vidare till knä, höft och rygg har stor betydelse för resten av kroppen. Ett smart och ekonomiskt steg hjälper dig att förebygga skador och få ut mest av dina promenader och löpturer.

Hur funkar det?

En gång & löpanalys börjar med det personliga samtalet. Vi går genom din historia, dina önskemål och dina målsättningar. Därefter gör vi en grundlig biomekanisk analys av hela kroppen. Vi gör muskeltester, letar efter assymetrier och testar leder. Vi gör några enklare belastningstester och därefter tar vi på oss löparkläder och beger oss ut i parken för att filma och analyser ditt steg. Du får gå och/eller springa både i skor och barfota.

Vi tittar sedan gemensamt på filmerna av ditt steg, resonerar kring vad vi ser och du får tips på vilka delar av tekniken du kan börja jobba på. Du får en skriven sammanfattning samt ett sammanfattande filmklipp skickat per mail till dig.

Priser

Löpanalys med filmning (ca 60 min) 790 kr

Förfrågan

Boka privatundervisning, gruppträning eller behandling.
Kontakta Stefan på telefon 0733 64 99 08

Till förstasidan | Samarbetar med...